MAE, avertizare de călătorie în Elveția: Riscați să nu vă mai întoarceți!

Ministerul de Externe a emis o avertizare pentru toți românii care călătoresc în Elveția în această perioadă. Din cauza ttraiului decent, a salariilor bune și a orașelor curate și funcționale, românii riscă să rămână definitiv acolo și să nu se mai întoarcă.

Pericolul este major în orașele mari, precum Zurich sau Geneva, unde trotuarele nu sunt sufocate de mașini, șoferii sunt atât de disciplinați încât se străzile pot fi traversate fără probleme, nu există gunoaie la tot pasul și mai ales la periferiile acestor orașe nu există triburi primitive care ard cabluri, otrăvind populația, cum se întâmplă în București și alte orașe din România.

Ambasada României în Elveția confirmă că există risc major de rămânere definitivă a românilor care călătoresc în această țară: ”Avem mii de cazuri când cetățenii ne contactează pentru a-și aduce toate rudele rămase în țară, rude care sunt sfătuite să vândă tot, să-și ia bilete doar dus spre Zurich și să-și ardă hainele, ca să nu aducă păduchi în Elveția”, confirmă ambasadorul.

Scris de Ionut
1 februarie 2023 14:27
Citește mai mult despre: Elveția MAE

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult