MAE explică: „În Anglia ajung doar hoții amatori, cei profesioniști intră în Parlamentul României”

Ministerul Român de Externe a trimis o notă către guvernul Marii Britanii în urma difuzării documentarului de pe Channel 4, „The Romanians are Coming”, dând o serie de lămuriri menite să-i liniștească pe supușii reginei. „Nu toți hoții români ajung în Anglia, avem un sistem foarte bine pus la punct de triere a acestora”, a precizat ministrul nostru de externe. 

Hoții români sunt supuși unor serii de examene serioase înainte de a fi trimiși în lume la furat. „Ei trebuie să candideze la o funcție publică, primar, consilier local, județean sau chiar parlamentar. Doar cei mai buni dintre cei buni ajung acolo și sunt legitimați, cam ca în cluburile de fotbal. Doar amatorii ajung să fure prin autobuze sau prin țări străine”. 

Oficialii români au dorit să sublinieze încă o dată profesionalismul care caracterizează aproape fiecare activitate specific românească. „Și Brâncuși, mai întâi a sculptat în țară, abia apoi s-a dus peste hotare să se afirme. Când vom avea un hoț suficient de bun veți ști, o să fie un Nadia Comănesci al furtului, veți rămâne mască”, a promis ministrul român de externe. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

25 februarie 2015 13:35
Citește mai mult despre: hoti parlamentari romani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult