Trezoreria statului a fost luată cu asalt în această dimineață de deputați, senatori, baroni locali, primari, la nici câteva ore după promulgarea bugetului. Mii de pesediști s-au călcat efectiv în picioare să fie primii care fură câte ceva din noul buget, mulți dintre ei fiind speriați că acesta nu mai ține mult. 

promotie-pensionari.jpg

„Oamenii au venit de la primele ore ale dimineții, cred că primul a fost un deputat de la PSD OLT, a fost de la trei. Noi nu deschidem până la 8 dimineața, deja erau câteva mii de oameni care vociferau. Când s-au deschis ghișeele trezoreriei s-au rupt cordoanele de jandarmi și a început haosul. Au țipat să se dea câte 5 milioane de euro să ajungă la toată lumea dar n-aveai cu cine să te înțelegi, ăia mai puternici se băgaseră în față împingându-i pe hoții bătrâni mai la margine”, a povestit un angajat al dispozitivului de pază. 

Incidentele nu s-au oprit aici. Câteva străzi de jur împrejurul trezoreriei cete de pesediști atacau pe cei ce au furat primii și îi jefuiau ziua în amiaza mare. „Oamenii au început să-și dea unul la altul în cap cu sacii de bani furați, a fost măcel”. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 17.02.2017 09:42 Social

National Cinematografic