Mai ceva ca la tigăi! Mii de pesedişti s-au îmbulzit la trezorerie ca să fure din noul buget

Trezoreria statului a fost luată cu asalt în această dimineață de deputați, senatori, baroni locali, primari, la nici câteva ore după promulgarea bugetului. Mii de pesediști s-au călcat efectiv în picioare să fie primii care fură câte ceva din noul buget, mulți dintre ei fiind speriați că acesta nu mai ține mult.

„Oamenii au venit de la primele ore ale dimineții, cred că primul a fost un deputat de la PSD OLT, a fost de la trei. Noi nu deschidem până la 8 dimineața, deja erau câteva mii de oameni care vociferau. Când s-au deschis ghișeele trezoreriei s-au rupt cordoanele de jandarmi și a început haosul. Au țipat să se dea câte 5 milioane de euro să ajungă la toată lumea dar n-aveai cu cine să te înțelegi, ăia mai puternici se băgaseră în față împingându-i pe hoții bătrâni mai la margine”, a povestit un angajat al dispozitivului de pază.

Incidentele nu s-au oprit aici. Câteva străzi de jur împrejurul trezoreriei cete de pesediști atacau pe cei ce au furat primii și îi jefuiau ziua în amiaza mare. „Oamenii au început să-și dea unul la altul în cap cu sacii de bani furați, a fost măcel”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Eftimie
17 februarie 2017 07:02

Alte articole

Vezi mai mult