Mai e puțin! Hai că se poate! Mai sunt două săptămâni și scăpăm de pozele de concediu din Facebook

Anul acesta este considerat de oamenii de știință drept cel mai fotografiat an din istorie și orice om care a intrat vreodată pe rețele sociale știe că în această vară 90% din poze au fost din concediu. Spre deosebire de alte popoare, care au avut internet și pe vremea lui Ceaușescu, românii abia acum au pus mâna pe aparate foto și au dat de suficienți bani să iasă din țară, de aceea inundă spațiul virtual cu fotografii de vacanțe. 

„Aș putea să construiesc turnul Eifel din memorie, la câte poze cu el am văzut pe Facebook. Sigur, s-ar putea să nu-l recunosc odată ce ajung în Paris, dacă nu văd un român lângă el încercând să facă imaginea aia șugubeață cum îl ține de vârf”, a povestit un român care în această vară s-a uitat pe Facebook la prietenii lui. Alții spun că pot vizita Barcelona legați la ochi, atât de bine o cunosc din pozele prietenilor.

Din fericire, flagelul fotografiilor de concediu se apropie de sfârșit. Conform estimărilor specialiștilor, în maxim două săptămâni majoritatea românilor se vor întoarce acasă, la locurile de muncă, și vor umple iar internetul cu pisicuțe simpatice. 

18 august 2015 18:05
Citește mai mult despre: facebook poze vacanta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult