Încă o dată arătăm că știm să fim latini! Câteva sute de clădiri din București și în special din Centrul Vechi s-au prăpușit în această noapte, în semn de solidaritate cu recentul cutremur din Italia. Surse din Capitală confirmă însă că multe clădiri au fost demolate controlat de o echipă condusă de Gabi Firea și de soțul ei, Pandele, care a venit cu un tractor din Voluntari ca să dea jos casele.cladiri_prabusite_in_bucuresti.jpg

În mod surprinzător, s-au auto-defrișat și foarte mulți copaci, inclusiv din zone considerate sigure în București, precum parcul Kiseleff sau Tei, unde mai multe alei s-au lărgit și apoi s-au betonat singure. Din fericire în Sectorul 3 nu s-a prăbușit nicio clădire, pentru că primarul Negoiță le-a acoperit pe toate cu un strat de beton.

Clădirile par să se fi prăbușit haotic, fără un plan stabilit, ceea ce l-ar fi determinat pe publicitarul Naumovici să exclame: ”Chestia asta pare creată de o femeie”. În acest moment, echipe de reporteri străini transmit deja reportaje emoționante despre cum își caută bucureștenii victimele prinse sub dărâmături, deși toată lumea din București dă asigurări că ar fi de fapt țigani veniți să fure din casele prăbușite.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 25.08.2016 09:06 Social

National Cinematografic