Mai multe obiecte zburătoare neidentificate, blocate în trafic deasupra Bucureştiului

Construcţia pasajului Basarab a dat peste cap traficul aerian de joasă înălţime deasupra Bucureştiului. Mai multe obiecte zburătoare neidentificate care circulă de obicei cu viteze superluminice au avut de aşteptat ore întregi la semaforul din Grozăveşti înainte să poată trece spre Crângaşi, unde aveau de răpit pe cineva.

Misterioasele vehicule de natură extraterestră au rămas blocate în spatele unui camion care transporta materiale de construcţii pentru pasaj. Degeaba apărea culoarea verde a semaforului, camionul abia se urnea.

La un moment dat, extratereştii au fost tentaţi să ia altitudine şi să-şi bage picioarele alea fusiforme în el de semafor, dar n-au vrut să-şi ia vreo amendă pentru depăşirea coloanei şi trecut pe roşu. Ei au o vorbă: Nu-mi permit să încalc decât codul rutier al planetei mele.

Prin urmare, fiinţele extraterestre au preferat să aştepte în coloană, să-şi facă nervi şi să ne blesteme rasa, chiar specia. Pentru extrateştri e foarte frustrant să stea la semafor în spatele altor maşini. Pentru că navele lor merg cu viteze mai mari decât viteza luminii, ei ar putea, teoretic, să treacă de semafor imediat ce se face verde, până ca semnalul luminos să ajungă la ochiul lor. Mă rog, gândindu-se la asta şi-au făcut sânge rău de pomană.

După ce au scăpat de ambuteiaj, extratereştrii şi-au descărcat nervii mergând cu viteza luminii prin Regie. Ei au filmat indicatoarele de la bord arătând 300 000 de kilometri pe secundă şi au postat clipul pe youtube, ca ultimii cocalaurieni.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
14 octombrie 2010 10:39

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult