Mai mulţi urşi din Braşov şi-au făcut viză de flotant ca să nu-i mai hărţuiască poliţia

Situaţia urşilor de pe străzile Braşovului e pe cale să fie rezolvată. Ca să nu mai fie luaţi la întrebări de toată lumea, mai mulţi urşi au decis să-şi facă viză de flotant pe un domiciliu din oraş şi acum poliţia nu mai are niciun pretext ca să-i hăituiască. Cei care nu vor urşi în oraş spun însă că nu e normal ca la aceeaşi adresă dintr-un bloc să apară că stau 1000 de urşi, când în realitate stau 8 oameni şi un cal.

“Procedura e simplă”, explică unul din urşii din Braşov. “Trebuie să ai răbdare, să-ţi faci dosarul cu şină, să ai toate actele şi să te ia cineva în spaţiu, dar am rezolvat, am dat un fagure de miere şi o găletuşă de zmeură de-aia bună şi mi-au acceptat dosarul”.

Urşii spun că poveştile cu aglomeraţia de la ghişee sunt nişte minciuni: “Când m-am dus eu cu alţi trei urşi, nu era nicio coadă, au ieşit toţi în fugă din Evidenţa Populaţiei. Ne-am gândit că aşa sunt bugetarii, în pauza de prânz rup uşa”, a declarat alt urs.

De când au viză de flotant, urşii nu mai stau pitiţi pe la ghene sau prin spatele blocurilor, ci stau relaxaţi în centru la terase, la un iaurt cu miere şi nuci.

Scris de TNR
20 ianuarie 2020 16:01
Citește mai mult despre: urs

Alte articole

Vezi mai mult