Mai perfid decât Covidul. Un virus necunoscut acrește zacusca în borcane!

Asta e pandemia care va pune capăt tuturor pandemiilor! Un semnal de alarmă puternic a fost tras de un grup de gospodari care au atenționat OMS încă de luna trecută despre existența unui virus necunoscut care acrește zacusca în borcane. Denumit SOS Cov-21, acesta este, momentan, de neoprit.

„Nu avem încă suficiente date despre acest virus, vedem doar simptomele. Din 30 de borcane de zacuscă 10 mi s-au acrit, și nu e vorba de la capac, am verificat capacele de trei ori, am pus și ingredientele cum trebuie, calde, să creeze un vaccum când se răcesc. Ne îndreptăm spre o catastrofă mondială”, a declarat un gospodar cu zacusca distrusă efectiv de noul virus.

Specialiștii și-au dublat eforturile în contracararea virsului dar spun că ne putem aștepta la un vaccin abia anul viitor. Până atunci se impune carantinarea borcanelor afectate, spălarea cu dezinfectant a celor care încă mai sunt bune, pentru prevenție și introducerea de restricții de acces în cămară.

Sunt destule speculații cu privire la originea virusului, acesta a fost identificat prima dată la Buzău, unde, printr-o ciudată coincidență, există și un institut de cercetări agricole în care se studiază diverse rețete de zacuscă. Totodată, mai multe indicii duc spre câteva multinaționale ce doresc să ne lase fără zacuscă de casă, pentru a cumpăra de-aia fără gust de la hipermaket. OMS ne avertizează să nu tragem concluzii prea devreme, să nu ne panicăm și să așteptăm specialiștii să se pronunțe.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
7 octombrie 2021 08:44
Citește mai mult despre: virus zacusca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult