Mai rău ca-n pușcărie! Deținuții eliberați de Tudorel se plâng că e înghesuială când se duc să fure din aceeași casă

Nicicum nu e bine pentru aceşti infractori! Deşi prietenul lor Tudorel Toader îi eliberează pe bandă rulantă, deţinuţii se plâng în continuare de înghesuială. Pentru că nu ştiu să trăiască din altceva în afară de furtişaguri, infractorii se înghesuie la furat din casele oamenilor cinstiţi, unde se duc de multe ori în grup.

“Simt că mă sufoc, eram 8 inşi într-o garsonieră. N-aveai loc să cauţi bani prin şifonier, nici n-am reuşit să ieşim cu televizorul pe uşă, că unul intra, altul ieşea cu mobila, era haos. Nu se mai poate aşa. Am vrea ca domnul Tudorel să dea o lege, ca proprietarii caselor de unde furăm noi să fie trimişi la puşcărie preventiv, să avem loc să le furăm din case. Noi credem că PSD poate orice în ţara asta, că doar are majoritate în Parlament”, spun infractorii.

Surse din teritoriu confirmă că e la fel şi la violuri, nu doar la furturi. Deţinuţii eliberaţi, precum vasluianul din lotul violatorilor în grup, eliberat recent, spun că e concurenţă mare: “Regret zilele frumoase din Jilava, când ţepuiam proşti cu metoda Accidentul, cu complicitatea prietenilor noştri, gardienii”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
13 iunie 2018 14:06

Alte articole

Vezi mai mult