MAI și Loteria Națională lansează buletinele cu CIP răzuibil, cu câștiguri!

Pas important pe calea digitalizării. România va renunța treptat la vechile buletine, care vor fi înlocuite cu unele electronice. Pentru ca populația să fie interesată de noile buletine, Ministerul Afacerilor Interne și Loteria Națională au decis să lanseze o ediție specială de buletine cu CIP răzuibil, câștigurile fiind substanțiale!

Regulile sunt simple. Răzuiești CIP-ul și dacă aduni trei simboluri identice, poți câștiga o șaorma, o ladă de bere, o Dacie Duster sau chiar o garsonieră în Cluj. Marele premiu este un cadastru cap-coadă din partea statului român, plus înscriere în cartea funciară. E doar o chestiune de timp până când vom vedea români răzuindu-și intens buletinele, cu ochii ieșiți din orbite, în căutarea câștigurilor exorbitante.

Singura problemă e că foarte mulți români nu au nici măcar o monedă cu care să răzuiască buletinul cu CIP, așa că fie se vor combina 2-3 la o monedă de 50 de bani, fie vor merge la supermarket și vor cerși căruciorul ca să ia moneda și să-și răzuiască actul de identitate electronic.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
12 ianuarie 2023 15:31
Citește mai mult despre: buletin cip loterie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult