Veşti proaste pentru masculii români! Potrivit Patriarhului Daniel, la majoritatea mănăstirilor nu mai sunt decât locuri cu taxă, cele subvenţionate de stat fiind ocupate încă din decembrie-ianuarie de bărbaţii dornici să stea ascunşi între 1 şi 8 martie.patriarh_refuzand.jpg

"Biserica noastră are circa 700 de mănăstiri şi schituri, dintre care mai bine de jumătate sunt de maici, deci nepotrivite acestui scop. Noi lucrăm constant să construim lăcaşuri noi, dar în ultima vreme statul n-a mai cotizat decât la Catedrală, uitând că avem şi alte şantiere. Nu vă convine, mergeţi şi protestaţi", le-a transmis Preafericitul bărbaţilor.

"După cum bine ştiţi, perioada Valentine's - Dragobete - 1 şi 8 martie e cea mai căutată pentru călugărie, aşa că taxa e destul de piperată. Dai un ban, dar scapi de cicăleală şi bei şi un vin cinstit", spune Nifon, proaspăt călugăr.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Sunday, 24.02.2019 10:48 Social

National Cinematografic