Mâine între orele 8-10 vor fi restricții de trafic în Capitală, pentru ceremoniile de mers la muncă

Bucureștenii care doresc să meargă mâine cu mașina în oraș trebuie să știe că vor avea de așteptat în trafic. Poliția Rutieră a anunțat o serie de restricții de trafic în zonele centrale și Pipera, pentru că foarte multă lume va merge la muncă între orele 8 și 10 dimineața.

„Este una din cele mai grele zile ale anului, miercurea, în care chiar nimeni nu are nici o scuză să nu se ducă la muncă. Vom avea ambuteiaje în Zona Foișor, Piața Victoriei, Pasaj Lujerului sau Barbu Văcărescu. Conducătorii auto sunt sfătuiți să-și păstreze calmul și să caute rute ocolitoare”, a declarat Constantin Argetoianu, șeful poliției capitalei.

E posibil ca ceremoniile de mers la muncă să fie întrerupte de o serie de ceremonii pentru pupat moaștele sfântului Dumitru, patronul spiritual al orașului București, sau de alte ceremonii generate de câte un domn care își parchează mașina pe linia de tramvai.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ef
25 octombrie 2016 19:10
Citește mai mult despre: blocaj trafic

Alte articole

Vezi mai mult