Soluții de criză! Românii sunt deciși să respecte regulile de igienă, dar mai mult de formă. Deși au înțeles că e recomandat să te speli pe mâini cu săpun, scârțarii sunt tot scârțari și se spală cu săpunul în ambalaj, să țină mai mult. Acest lucru explică și faptul că după ce se spală pe mâini românii înnegresc prosopul pe care se șterg.sapunul_in_ambalaj.jpg

Unii români au depus și plângeri la Protecția Consumatorului: ”M-am spălat de 3 ori cu acest săpun și la a patra spălare cartonul deja se destrăma, mi-a înfundat chiuveta cu hârtie”. Este și motivul pentru care românii preferă săpunurile ambalate în plastic, care e impermeabil și ține până la 3000 de spălări, cu o investiție de doar 3 lei.

Cu toate astea, românii par să respecte regula celor 20 de secunde de contact cu săpunul. ”Trebuie să cânți cântecelul cu elefantul care se legăna pe o pânză de păianjen și când ajungi la 3 elefanți poți să te clătești pe mâini”, explică Decebal Popescu, expert igienă.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Tuesday, 24.03.2020 13:31 Social

National Cinematografic