Primul caz grav de malpraxis dovedit la o clinică de implanturi din România. Marcel Constantin, un tânăr știrb și cu chelie a fost victima neglijenței doctorilor clinicii, care au încurcat tratamentele și actele astfel încât i-au implantat păr în gură și dinți în cap.

medici-malpraxis.jpg

„Este o bătaie de joc ce mi s-a întâmplat”, a declarat Marcel care a anunțat că va da în judecată clinica. „Copii din fața blocului îmi zic futakuchi-onna, că-mi iese o gură din păr, viața mea e un coșmar, nu e de trăit în felul ăsta. Și, în plus, nu mă pot pieptăna că mi se tot agață piaptănul în dinți”, a confirmat victima malpraxisului.

Pentru rezolvarea situației medicii vor trebui să-l tundă în gură apoi să-i facă o serie de extracții de dinți din cap, să-i scoată șuruburile din creștet și să i le pună în gură iar bucățile de gingigie cu păr în ele să i le lipească de cap. Se estimează că operația ar putea dura chiar și 8 ore.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Saturday, 20.06.2020 07:10 Social

National Cinematografic