Mândrie la Caracal! Promovabilitate 100% în rândul celor trei elevi din oraş care au luat Bacul

Anul 2013 este un an al recordurilor pentru elevii caracaleni! Institutul de Statistică „Cătălin B.” din localitate a dat publicităţii o analiză a rezultatelor examenului de Bacalaureat, din care reiese că 100% din cei 3 elevi caracaleni care au promovat Bacul au promovat Bacul.

“Este o reuşită istorică pentru sistemul de învăţământ din Caracal!” a declarat entuziasmat purtătorul de cuvânt al Ministerului Educației, singurul, de altfel, care a putut furniza o declaraţie coerentă în limba română. “Din câte am auzit, alte municipii se laudă cu promovabilitate 50%, 60%. La noi, din câteva sute de elevi, trei au luat Bacul, iar printre ei promovabilitatea e de 100%. Poate verifica oricine.”

“Ne bucură faptul că am reuşit să formăm o generaţie capabilă de astfel de rezultate. Acest lucru nu diminuează meritele generaţiilor precedente, dar cine ştie dacă aceste performanţe se vor repeta şi pe viitor”, a mai adăugat acesta. “Şi anul trecut am avut promovabilitate 100% printre elevii care au luat Bacul, însă numărul acestora a fost mult mai mic: unul singur.”

A consemnat reporterul nostru Radu N.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
9 iulie 2013 10:19

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult