Manevre CNADNR. Pentru că bucureştenii nu mai merg la mare, taxa de pod se plăteşte la Universitate

Disperaţi să fure bani! Hoţii de la CNADNR, văzând că bucureştenii nu se mai duc la mare în weekend pentru că plouă, au decis ca taxa de pod de la Feteşti să se plătească în Piaţa Universităţii. Poliţia avertizează că din cauza numărului uriaş de proşti care stau să plătească cash la ghişeu, în oraş se vor forma cu siguranţă cozi de la Răzoare până la Unirii şi din Berceni până la Otopeni.

“Este datoria fiecărui cetăţean să susţină turismul şi în consecinţă să achite taxa de pod, indiferent dacă se duce sau nu la mare. Ca să nu se supere nici colegii din teritoriu, o dată pe lună şoferii bucureşteni vor achita şi o taxă pentru podul de la Giurgiu, aferentă unei ieşiri spre Grecia sau Bulgaria”, explică Robert Acrişor, şef CNADNR.

Bandiţii de la CNADNR susţin că dacă Bucureştenii vor încerca să fie deştepţi, apelând la rute ocolitoare, taxa de la Feteşti se va introduce în rovinietă, sau chiar în costul benzinei, urmând să fie achitată pentru fiecare litru cumpărat la pompă, lucru care va duce la creşterea preţului benzinei pănă la 20 lei. „Au bani, dă-i dreacu’. Pe cocktailuri cum dau câte 50 de lei prin cluburi?”, a mai spus Robert Acrişor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
21 august 2015 15:02
Citește mai mult despre: cnadnr fetesti taxa pod universitate

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult