Manifestanții din Piața Universității pot opta pentru abonamente pe dubele Jandarmeriei

Cererea mare de locuri în dubele Jandarmeriei i-a convins pe șefii din Ministerul Administrației și Internelor să reorganizeze transportul manifestanților din Piața Universității spre secțiile de poliție. Astfel, contra unei sume modice manifestanții își pot face abonamente pe 3, 10 sau 30 de zile, în funcție de cât de des estimează că vor ajunge în dubele Jandarmeriei.

Cei care optează pentru abonamente vor încasa de la zi la zi tot mai puține bastoane de la jandarmi, spre deosebire de un manifestant fără abonament, care va încasa de fiecare dată același număr de bastoane. Pe lângă economia la bastoane încasate, posesorii de abonamente vor avea și prioritate la accesul în dubă, nemafiind astfel nevoiți să se înghesuie în dubă ca să prindă loc pe scaun.

Dubele Jandarmeriei vor suferi și ele mici modificări. Ele vor avea de acum încolo locuri rezervate pentru persoanele cu handicap, pentru femeile cu copii sau gravide și pentru bătrâni, știut fiind faptul că jandarmii nu fac discriminări când bagă manifestanții în dube. Ele vor fi dotate și cu camere video în interior, pentru a-i descoperi mai ușor pe cei care fac mizerie. ”Unii manifestanți sunt lipsiți de maniere, au făcut o mizerie de nedescris. Efectiv au scuipat sânge și dinți pe jos, fără nici o jenă”, au acuzat jandarmii.

Scris de Calin
23 ianuarie 2012 08:01

Alte articole

Vezi mai mult