Manifestantul din Baia de Arieş a anunţat că vrea să dea jos guvernul din Liechtenstein

Nicolae Praţa, singurul protestatar din Baia de Arieş, şi-a părăsit postul din faţa primăriei şi se îndreaptă acum spre Liechtenstein, unde vrea să dea jos guvernul. El a declarat că, personal, este destul de numeros pentru a dezlănţui un adevărat cutremur politic. “Clasa politică din Liechtenstein trebuie să ţină cont de vocea mea, pentru că sunt o parte semnificativă a populaţiei.”

Manifestantul din Baia de Arieş a luat decizia de a pleca în Liechtenstein după ce a aflat că primul ministru al ţării comite abuzuri inimaginabile . Şeful guvernului refuză, de trei ani de zile, să mai asculte de popor, care l-a invitat în numeroase rânduri la discuţii pe subiecte fierbinţi , în acest scop chiar rezervând o masă de patru persoane într-un restaurant din Capitală, ca să încapă toţi şi să ajungă la un consens.

“Partidul aflat la putere în Liechtenstein este de un autism feroce. Trebuie neapărat să adopte altă atitudine. Nu mai merge ca până acum, când preşedintele Senatului se comporta ca şi cum ar fi singur în Parlament, ignorându-l complet pe celălalt senator, al opoziţiei.”

Scris de TNR
19 ianuarie 2012 12:01

Alte articole

Vezi mai mult