Marele câştigător la 6/49 vrea să joace premiul la cazino în speranţa că se va îmbogăţi!

A fost identificat câştigătorul marelui premiu la 6 din 49! Ioan Pop din Zalău a pus mâna pe cele 7,2 milioane de euro puse în joc de Loteria Română şi acum speră că, cu puţin noroc le va putea folosi ca să se îmbogăţească, poate chiar să devină milionar. „O singură dorinţă mai excentrică am avut şi eu în viaţa asta”, spune domnul Pop, „să am bani. Ştiu că multă lume mă va considera un ciudat, dar aşa sunt eu făcut”.

Ca să-şi îndeplinească visul de a fi bogat, domnul Pop spune că va juca la cazino cele 7,2 milioane în speranţa că măcar aşa poate va da şi peste el norocul. ”Prietenii m-au descurajat, mi-au spus să nu joc la ruletă, că e ca o loterie, n-ai cum să câştigi, dar în fond la ce folosesc banii ăştia? N-o să mă îngrop cu ei, mai bine îi folosesc ca să ajung şi eu măcar un milionar în euro, chiar dacă acum sună ca un vis extrem de îndrăzneţ”.

„Poate răsare soarele şi pe strada mea”, spune câştigătorul marelui premiu la 6/49, „că un ban nemuncit n-am văzut în viaţa asta. Eu, să vă spun sincer, nu cred că te poţi îmbogăţi peste noapte, astea sunt poveşti pentru fraieri, dar cine mai ştie. O să încerc şi eu la cazino să pun astea şapte milioane pe un număr la ruletă, că în fond ce am de pierdut?”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
14 noiembrie 2011 13:02

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult