Marele premiu la 6/49 nu a fost câştigat de un bărbat din Piteşti, Bd. Republicii nr. 5, ap. 2

Ziua Păcălelilor nu a fost cu noroc pentru unul dintre jucătorii la loto 6/49! Este vorba despre un piteştean care stă pe Bulevardul Republicii, numărul 5 la apartamentul 2 şi care nu a ghicit toate cele şase numere extrase duminică, cu toate că a jucat la loto. Valoarea totală a premiului pe care omul l-a pierdut este de 12.122.935,78 lei, adică aproape 2,8 milioane euro, iar numerele pe care ar fi trebuit să le joace ca să câştige erau: 7, 14, 20, 37, 43, 27.

Mai mult, ghinionistul din Piteşti nu a reuşit să nimerească o combinaţie câştigătoare nici măcar la Noroc, deoarece nu a jucat niciunul din numerele 3 1 4 1 5 8 1. Conform datelor furnizate de Loteria Română, bărbatul a jucat biletul nenorocos chiar de 1 aprilie, la agentia 03-037 din Piteşti, judetul Argeş. Biletul a fost completat cu o variantă simplă greşită, pretul său fiind de doar 4,9 lei, sumă de bani în schimbul căreia omul se plânge că nu a primit premiul fabulos care i se cuvenea.

Piteşteanul spune că se simte urmărit de ghinion şi crede că l-o fi deochiat cineva. “Cred că sunt singurul om din ţara asta căruia i se poate întâmpla aşa ceva. Să joci un bilet şi să nu câştigi nici la 6/49, nici la Noroc, mi se pare de necrezut. Cred că sunt cel mai mare necâştigător din istoria Loteriei Române”.


Pe acelasi subiect:
Preşedintele către români: “Jucaţi la loto dacă vreţi să trăiţi decent”
Marele câştigător la 6/49 vrea să joace premiul la cazino în speranţa că se va îmbogăţi!

Scris de TNR
2 aprilie 2012 12:04

Alte articole

Vezi mai mult