Marian Vanghelie: “Familia Lahovary să stea liniştită, eu am cumpărat Capela Sixtină”

După ce şi-a pierdut locul de veci în favoarea lui Marian Vanghelie şi a rudelor sale decedate, familia Lahovary e pe cale să-şi recupereze cavoul din cimitirul Bellu. Acesta este rezultatul negocierilor dure dintre rudele decedate ale lui Vanghelie şi familia Lahovary.

 

Purtătoul de cuvânt al lui Iacob Lahovary, parapsihologul Doru Pârv, a încercat să apere interesele familiei Lahovary în acest conflict dintre decedaţi. „Clientul meu, generalul Iacob Lahovary, nu este de acord să îşi părăsească locul de veci, şi îl aşteaptă zilele astea pe Marian Vanghelie să îi spună asta în faţă. Domnia sa ţine morţiş să îşi apere capela şi vrea să îngroape securea războiului.”

 

La rândul său, Marian Vanghelie a declarat că nu s-a mai odihnit deloc de când şi-a cumpărat cavoul Lahovary şi că e dispus să cedeze. „În fiecare noapte îl visez pe bunicul. E ofticat rău, îmi zice că Lahovary e rasist şi că nici el nu vrea să se mute în capela aia din Bellu, că e prea mică şi n-are loc să-şi plimbe ursul. Preferă să rămână tot pe drumuri, că are şi el mândria lui. Asta e, o să renunţ la capelă şi văd eu ce fac cu bunicul. O să-l duc în altă parte, la Mausoleul de la Mărăşeşti, la Capela Sixtină sau la Romexpo.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
25 iunie 2010 12:23
Citește mai mult despre: bellu doru parv lahovary Vanghelie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult