Marinar naufragiat acum 20 de ani, bucuros că pe insula lui pustie s-a deschis un Mega Image

Deşi privită cu indiferenţă de majoritatea românilor, tendinţa lanţului Mega Image de a se extinde în mod agresiv chiar şi în afara Bucureştiului l-a surprins plăcut pe marinarul australian Robinson Acreshore. Naufragiat în urmă cu mai bine de 20 de ani, acesta este singurul locuitor al micii insule de corali din Pacificul de Sud care găzduieşte cel mai nou magazin al retailerului belgian.

“Probabil şi eu m-aş sătura să văd câte un Mega Image nou la fiecare scară de bloc”, recunoaşte marinarul, “dar gândiţi-vă că mănânc de un sfert de secol numai nuci de cocos, dimineaţa, la prânz şi seara, deci e o schimbare binevenită. Mă bucur că s-au gândit să se extindă şi pe insula mea, şi sper să nu dea faliment prea repede. Ştiu, sunt singurul locuitor pe o rază de 2000 km iar în loc de bani am nişte ferigi şi o scoică, dar economia e o chestie mai complexă.”

“Într-adevăr, e vorba de un atol tropical cu o suprafaţă de câteva sute de metri pătraţi, unul dintre puţinele locuri din lume care nu aveau deja un Mega Image”, declară un specialist. “A fost o surpriză şi pentru noi, fiindcă nimeni nu se aştepta ca lanţul belgian să deschidă un magazin acolo mai devreme de 2014.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
11 martie 2013 08:03

Alte articole

Vezi mai mult