Mărmureanu, devastat că încă n-a reuşit să intre în direct la televiziunea indoneziană

Gheorghe Mărmureanu este dărâmat! De mai bine de 3 ore, celebrul om de televiziune şi tabloide român se chinuie să intre în direct la televiziunea din Indonezia, ca să anunţe că el a prevăzut încă de acum câteva săptâmâni cutremurul de 8,7 grade care a avut loc azi în insula Sumatra. Mărmureanu este cu atât mai afectat cu cât, acum puţin timp, cutremurul a avut o replică de 8,2 grade, replică pe care dorea s-o prevadă el.

„Nu se poate, trebuie să intru rapid în direct la televiziunea locală! Oamenii din Indonezia au nevoie de panică, ca să alerge ca disperaţii pe străzi, nu să stea liniştiţi în case. Or, eu sunt cel mai bun la capitolul ăsta. Nimeni nu panichează populaţia la fel de eficient ca mine. Băga-mi-aş picioarele!”, a fost auzit Mărmureanu urlând de către vecinii săi.

„Nu se poate, parcă văd că intră în direct un seismolog asiatic şi se laudă că a avut el primul ideea unui cutremur devastator. Am şi eu o vârstă, e posibil ca acesta să fie ultimul mare cutremur pe care îl prind. Nu pot să ratez o astfel de ocazie, trebuie să profit la maxim de acest cutremur devastator”, a mai urlat Mărmureanu.

Scris de Calin
11 aprilie 2012 13:04

Alte articole

Vezi mai mult