Mărmureanu: „Mi-e scârbă de ce fac japonezii. Ideea cu un cutremur devastator a fost a mea”

Gheorghe Mărmureanu a izbucnit în direct pentru TNR-Vrancea: „Este o mizerie ce fac japonezii acum. Ei știu foarte bine că aveam în plan un cutremur devasator pentru România. Sunt atâtea înregistrări în care vorbesc la televizor despre un cutremur cu morți și tot tacâmul. Așteptam doar un moment prielnic: să treacă criza, să se ducă alegerile și demența asta cu sfârșitul lumii. Că-s tot felul de nebuni!… Iar apoi, în 2013, când ziceau toți că ce-a fost mai greu a trecut, veneam și eu cu ceva frumos.”

Domnul Gheorghe Mărmureanu, directorul Institutului de Educație Fizică a Pămîntului din Vrancea, ne-a spus că nici nu știe cui ar trebui să se adreseze: „Încotro s-o apuc?… Asta e, o să mă consolez cu doamna Tatoiu la Realitatea TV. Îmi place de ea că ține la tăvăleală și îi place să fie zgâlțâită cu tot felul de replici!”

De-acum înainte, domnul Mărmureanu a jurat că nu mai spune nimic despre nici un cutremur, pentru că el stă și se gândește cum să facă să fie mai rău, iar alții culeg roadele.

Scris de Mihai
14 martie 2011 10:03

Alte articole

Vezi mai mult