Marţi 13 se anunţă a fi o zi cu ghinion crunt. Mâine e Valentine’s Day!

Fugiți! Un studiu facut pe calendar arată că Valentine`s Day pică invariabil după o zi de 13, ceea ce chiar e dubios. Anul acesta, sordida ”sărbătoare” cade după o zi de marți, deci dublu ghinion. Și, ca să fie totul și mai straniu, dacă citești acest articol înseamnă că mai sunt vreo 13 ore până încep tâmpeniile de Valentine`s Day. Exact. E timpul să dispari undeva, că e nasol.

De fapt, nici nu citi restul articolului, ci profită de timpul rămas ca să inventezi ceva plauzibil și să te cari. Învoiește-te de la serviciu, sau dă-ți demisia, pentru că nimic nu-ți distruge psihicul mai rău decât certitudinea că mâine toată realitate va fi mânjită ceva slinos și roz.

Dacă îți verifici soldul, vei realiza că chiar e o zi extrem de proastă. Nu ridica ochii din monitor acum, pentru că a intrat șeful. Nu râde. Dacă vede că stai pe TNR în loc să faci raportul ăla, probabil chiar va fi o zi cu ghinion, pe bune.

PS. Orice s-ar întâmpla, nu te uita pe fereastră, pentru că îți vei reaminti că ești în România, că e marți, 13, și mâine chiar e mizeria aia de Valentine`s Day, idei care îți pot fi fatale în starea deplorabilă în care te afli.

Scris de Ionut
13 februarie 2018 08:02
Citește mai mult despre: marți Valentine's Day

Alte articole

Vezi mai mult