Fugiți! Un studiu facut pe calendar arată că Valentine`s Day pică invariabil după o zi de 13, ceea ce chiar e dubios. Anul acesta, sordida ”sărbătoare” cade după o zi de marți, deci dublu ghinion. Și, ca să fie totul și mai straniu, dacă citești acest articol înseamnă că mai sunt vreo 13 ore până încep tâmpeniile de Valentine`s Day. Exact. E timpul să dispari undeva, că e nasol.ghinion_valentines.jpg

De fapt, nici nu citi restul articolului, ci profită de timpul rămas ca să inventezi ceva plauzibil și să te cari. Învoiește-te de la serviciu, sau dă-ți demisia, pentru că nimic nu-ți distruge psihicul mai rău decât certitudinea că mâine toată realitate va fi mânjită ceva slinos și roz.

Dacă îți verifici soldul, vei realiza că chiar e o zi extrem de proastă. Nu ridica ochii din monitor acum, pentru că a intrat șeful. Nu râde. Dacă vede că stai pe TNR în loc să faci raportul ăla, probabil chiar va fi o zi cu ghinion, pe bune.

PS. Orice s-ar întâmpla, nu te uita pe fereastră, pentru că îți vei reaminti că ești în România, că e marți, 13, și mâine chiar e mizeria aia de Valentine`s Day, idei care îți pot fi fatale în starea deplorabilă în care te afli.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Tuesday, 13.02.2018 08:22 Social

National Cinematografic