Masacru pe autostradă! Unui român i s-a afişat întreţinerea în timp ce făcea live pe Facebook la volan

O nouă dramă pe șoselele României provocată de un inconștient care a folosit telefonul în timp ce se afla la un volan. În loc să-și vadă de condus, șoferul idiot a decis să facă un live pe Facebook, ca să vadă prietenii lui cât de șmecher e el la volan în timp se sparge semințe. 

Doar că, ghinion! Printre cei care urmăreau live-ul de pe Facebook s-a aflat și administratorul idiotului, care i-a trimis mesajul ”Vezi că s-a afișat întreținerea. Ai 348 de lei pe ultima lună și, cu tot cu restanțe, 8.478 lei. Știi unde mă găsești.” Iar apoi i-a trimis și magini şocante cu fondul de rulment şi majorarea la fondul de reparaţii.

A fost momentul în care șoferul a rămas cu privirea blocată pe ecranul telefonului. Și, cum nu mai era atent la traseu, a ajuns pe cealaltă bandă și a provocat un adevărat carnagiu, înainte să se răstoarne în șant. Nu mai puțin de 36 de persoane au ajuns la spital în urma accidentului, multe în stare extrem de gravă. 

Șoferul idiot a scăpat însă ca prin minune. Și nu doar că e viu, dar aparent a scăpat și de întreținere, pentru că acolo unde va ajunge nu va plătit nimic, pentru că statul îi oferă cazare și masă gratuite.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
15 octombrie 2018 19:09
Citește mai mult despre: accident

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult