Mascaţii au descins din greşeală la o adresă corectă

După zeci de intervenţii la adrese greşite, mascaţii de la DIICOT şi IGPR au descins în această dimineaţă, dintr-o regretabilă eroare, la o adresă corectă. S-a văzut însă că mascaţii nu au deloc experienţă în descinderi la adrese corecte, astfel că ei pur şi simplu nu au ştiut cum să reacţioneze când au dat nas în nas cu urmăritul general care se ascundea în acea casă.

Ajunşi faţă în faţă cu urmăritul, mascaţii s-au speriat şi au fugit spre maşini. „Am avut noroc că infractorul dormea profund şi nu ne-a auzit. Am avut şansa să fugim înainte ca acesta să se trezească”, ne-a spus unul dintre mascaţi. „Nici nu vreau să mă gândesc ce ne-ar fi aşteptat dacă se trezea”, a adăugat acesta.

Urcaţi în maşini, mascaţii s-au deplasat două străzi mai încolo şi au descins, regulamentar, la o adresă greşită. Au spart geamurile şi uşile casei unui pensionar, au culcat pensionarul la pământ, l-au ameninţat cu arma, după care şi-au cerut scuze pentru confuzie şi au plecat spre sediu, ca să completeze procesul verbal al descinderii.

„Nu credeam că suntem atât de proşti, dar se pare că suntem, într-adevăr, incredibil de proşti. N-avem nici o scuză pentru că am descins la o adresă corectă”, s-a lamentat şeful mascaţilor.

Scris de Calin
2 februarie 2011 16:02

Alte articole

Vezi mai mult