Maşinile de tuns iarba, rechemate în service pentru verificări

Mii de maşini de tuns iarba au fost rechemate în service ca urmare a unei posibile anomalii la sistemul de direcţie. Mai multe neveste de clienţi s-au plâns de faptul că maşinile de tuns iarba lovesc tot ce întâlnesc în cale, dar cu preponderenţă pe ele, când soţii lor tund gazonul în timpul meciurilor de fotbal.

„E a treia oară în ultima lună când am fost accidentată de maşina de tuns iarba a soţului meu. El mi-a spus că nu are nici o legătură cu faptul că l-am pus să tundă gazonul în timpul meciului de fotbal. Mi-a spus că maşina de tuns iarba are probabil o problemă la sistemul de accelerare. Nu mai zic de câte ori a intrat cu maşina de tuns iarba în pom. Maşinile astea sunt un atentat la siguranţa noastră” s-a plâns soţia unui posesor de maşină de tuns iarba.

O altă problemă semnalată de clienţi vizează sistemul de siguranţă al maşinilor de tuns iarba: „Tundeam gazonul din faţa casei şi mi s-a declanşat airbagul. Probabil am lovit un bolovan, dar e totuşi exagerat să se declanşeze airbagul atât de uşor” a reclamat unul dintre posesori. „Nici la un Logan nu se declanşează airbagul atît de uşor”, a adăugat clientul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
20 aprilie 2010 11:14
Citește mai mult despre: accident defectiune iarba masina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult