Deși nu părea că vom face performanță în domeniu, având în vedere nivelul la care este cercetarea medicală românească, iată că măștile produse de companiile din țară sunt ceea ce trebuie. Numeroși utilizatori au precizat că măștile românești păstrează 99% din mirosul de mici din atmosferă.

gratar_mici_primplan.jpg

„E suficient să treci pe lângă cineva care-și face mici în curte și tot se păstrează un pic de mireasmă, câteodată și zile întregi. De asemenea, dacă mănânci mici și apoi ții masca la gură poți avea acea senzație ore întregi în nas”, a povestit un specialist în măști de pus pe față.

Utilizatorii români mai sofisticați chiar își pun un deget de muștar pe buza superioară, înainte de a pune masca, și astfel se alintă cu această aromă o zi întreagă. „Cele mai bune măști sunt ălea care miros a „aproape sunt gata micii”, când încă sfârâie și mai e puțin și-s gata”, explică specialiștii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 29.05.2020 15:11 Social

National Cinematografic