Măsură dură anti-Covid! Arafat interzice folosirea maionezei în salata boeuf

Raed Arafat susține că numărul de cazuri Covid a scăzut, dar încă suntem într-un mare pericol, așa că de sărbători românii vor trebui să respecte noi restricții, ca să nu se aglomereze spitalele și mai tare. Prima măsură impusă de Arafat este intezicerea maionezei în salata boeuf, că e prea grea la stomac și nu există ambulanțe pentru cei care fac criză de fiere.

Poliția și jandarmeria vor face filtre la ieșirea din supermarket și românii prinși cu maioneză vor fi amendați. Site-ul Jamilei a fost suspendat, pentru ca românii să nu se apuce să învețe cum se face maioneza de casă

”Românii trebuie să se abțină de la maioneză. Inclusiv cea light este mult prea dăunătoare la imunitate. Și mai moale cu afumătura și caltaboșul. Vreți să apară la comorbidități și pomana porcului?”, a declarat Arafat.

Românii nu mai au voie mai mult de un cârnat de Crăciun și unul de Revelion, urmând ca pe 7 ianuarie doar cei pe care îi cheamă Ion sau Ioana să aibă voie un pahar de vin.

Românii care de sărbători merg în vizită la rude sau prieteni nu au voie să aducă mâncare de acasă, ca să nu propage virusul dar mai ales ”să nu se producă fenomenul de îmbuibare, specific românilor”, a mai spus Arafat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 decembrie 2020 12:01
Citește mai mult despre: Crăciun intedicții maioneză Raed Arafat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult