Măsuri anti-cutremur. Se vor confisca toate bormașinile deținute de români

Blocurile din România sunt printre cele mai vulnerabile din lume în fața unui cutremur, iar asta în primul rând din cauza celor care locuiesc în ele. Un studiu independent estimează că în România se dau în fiecare secundă zeci de mii de găuri cu bormașina, ceea ce face blocurile din ce în ce mai nesigure.

Se impune, astfel, o măsură radicală: confiscarea tuturor bormașinilor din România! „Dacă nu facem asta și românii vor continua să dea găuri cu bormașina în ritmul din prezent, blocurile din România vor ajunge să se prăbușească fără ca măcar să fie vreun cutremur. Nu, se vor prăbuși doar din cauza găurilor date cu bormașina“, a avertizat un reputat inginer în rezistența materialelor.

Bormașinile vor fi retrase, bineînțeles, și din magazine, astfel încât nimeni să nu mai poată deține una legal. Fiecare cetățean va avea dreptul la o singură gaură pe an, pentru care va trebui să obțină însă aprobări complicate. Gaura i-o va face un angajat specializat al unei entități ce va apărea în curând, Institutul Român de Găurire.

Scris de Calin
9 februarie 2023 14:18
Citește mai mult despre: bormasina cutremur

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult