Măsuri anti-terorism. Pensionarii dintr-un bloc din Titan au înconjurat blocul cu un şanţ cu apă

Mentalitatea de cetate asediată a ajuns şi la Bucureşti. Oamenii se simt atât de ameninţaţi de jihadişti, că în Titan comitetul pensionarilor de bloc a decis săparea unui şanţ cu apă în jurul blocului. Acesta a fost inundat cu apă de ploaie şi pe viitor vor să aducă şi crocodili.

“La ora 22:00 tragem podul mobil şi nu mai intră nimeni până a doua zi dimineaţa, la 6:00, când îl coborâm. Am pus o schelă şi vom face creneluri la ultimul etaj, să punem arcaşi. Avem şi un cazan cu smoală topită, rămasă de la reabilitatea blocului. Dacă vedem vreun jihadist, turnăm smoala pe el”, explică Varujan Catastifian, administratorul blocului medieval din Titan.

Pensionarii sunt deranjaţi că oamenii iau în derâdere fortificaţiile lor şi mai ales că unii tineri din bloc chiar se duc să-şi facă selfiuri pe podul mobil. Bătrânii sunt supăraţi că tinerii nu ajută la săparea buncărului din subsol şi că seara ascultă muzică tare: „Parcă ar vrea înadins să afle jihadiştii unde suntem!”, a mai declarat administratorul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
25 martie 2016 13:07
Citește mai mult despre: bloc jihad pensionari terorism Titan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult