Pe fondul pandemiei cu coronavirus autoritățile din Rusia se confruntă cu o problemă specifică țării, respectiv foarte mulți doctori care critică sistemul de sănătate și guvernul aleg apoi să se arunce pe geamul spitalului. Autoritățile au răspuns criticilor montând semne cu „Atenție, cad doctori!” în preajma fiecărui spital din țară.

cykablyat.jpg

Doctorii căzuți de la etaj constituie un pericol la adresa trecătorilor, nu doar că îi pot lovi pe aceștia dar există posibilitatea să fi luat corona virus în drumul lor spre etajele inferioare. Totodată, medicii rămași pe trotuar pot răspândi boala în continuare pentru că se știe că virusul rămâne pe mort chiar și șapte zile.

Localnicii sunt rugați să nu meargă pe lângă pereții exteriori ai spitalelor pentru a preveni un astfel de incident neplăcut. În plus, au fost sfătuiți să-și astupe urechile când aud un doctor că începe să critice conducerea țării, ca nu cumva să-i apuce și pe ei damblaua și să sară pe geam odată cu el.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 29.04.2020 16:03 Social

National Cinematografic