Într-o societate comunistă, nu există privilegiați! Ion Iliescu a decis că acordarea de gratuitate pe CFR pentru studenți e discriminatorie, așa că președintele de onoare al comuniștilor români din PSD a venit cu un amendament: să aibă și minerii gratuit pe trenuri.gratuitate_tren_mineri.jpg

Trebuie să avem grijă de toate categoriile sociale! Dacă se nimerește un miner în tren cu un student, studentul are obligația să-i cedeze locul și să nu comenteze când minerul îi dă o cizmă în gură, pentru că asta înseamnă social democrație autentică”, a spus Ion Iliescu.

În schimb, bolșevicul a venit și cu alt amendament, care prevede călătorii gratuite cu trenul inclusiv pe rute externe, dar numai pentru studenții care vor să plece la Moscova. Iliescu a precizat că și el a fost student la Moscova și asta i-a deschis mari perspective.

În varianta finală a legii gândite de comuniștii din PSD, pe toate trenurile vor circula mineri, care vor verifica dacă sunt studenți în tren, le vor inspecta carnetul de student și le vor pune întrebări de cultură generală, de tipul: ”Ce mai cauți, boule, în țară?”, sau ”De ce nu te cari, mă, ești nebun la cap?”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Saturday, 18.02.2017 13:52 Social

National Cinematografic