Decizie de bun simţ la Ministerul Sănătăţii, după constatarea unor probleme grave în maternităţile din ţară. Acestea vor fi închise câte o lună pe an, prin rotaţie, pentru ca medicii şi asistentele să poată număra şpaga netulburaţi de pacienţi, care au pretenţii absurde şi nu se gândesc că personalul medical trebuie să trăiască din ceva.doctorstrangespaga.jpg

“Am avut situaţii în care o pacientă venită cu ambulanţa urla că naşte, dar eu aveam mâinile pline cu bani de la alte două paciente internate deja. Nici n-am avut timp să mă spăl pe mâini înainte s-o consult. Pe urmă se plâng că le-am dat noi stafilococi. Vrem condiţii mai bune!”, spune o asistentă.

Medicii şi asistentele din maternităţi cer săli sterile în care să-şi numere şi să-şi împartă şpăgile, dar şi instrumentar modern: aparate de numărat bani, autoclavă pentru ascuns şpaga în caz de control, dar şi aparate cu ultraviolete, ca să detecteze flagrantele. “Nu e normal să vii o dată la 4 ani să dai cu var prin saloane. Eu vreau să am certitudinea că nu mă trezesc cu bancnote pe care scrie MITĂ”, spune un ginecolog.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Wednesday, 05.12.2018 15:19 Social

National Cinematografic