Maturat 12 ani în butoaie de stejar! Spirtul medicinal de lux “Château Mona”, lansat la Vaslui

Consumatorii “high-end” din estul ţării îşi pot răsfăţa în sfârşit papilele gustative cu un produs rafinat, adresat adevăraţilor cunoscători, anunţă un producător local de dezinfectanţi. Acesta intenţionează să cucerească piaţa locală a băuturilor de lux cu spirtul “Château Mona”, a cărui lansare a avut loc săptămâna aceasta la sediul unei farmacii din oraş.

“Château Mona e un cupaj foarte distins de alcooluri medicinale nobile, maturat timp de 12 ani în butoaie de stejar, după o reţetă străveche”, se laudă proprietarul distileriei. “E mai scump decât spirtul obişnuit, n-o să se găsească la orice farmacie de cartier, dar buchetul său generos, amintind de papaya sau fructul-pasiunii, îi va încânta cu siguranţă pe domni, dar şi pe soţiile sau copiii lor. Sfatul meu personal: nu îl filtraţi prin pâine obişnuită, ci printr-o ciabatta caldă, cu măsline şi oregano.”

În cursul ceremoniei de lansare a “Reginei spirturilor”, după cum a fost supranumită extravaganta licoare, fabricantul vasluian a dat dovadă de umor, declarând că, “deşi ustură puţin, Château Mona poate fi folosit cu succes şi pentru răni, zgaibe şi julituri“.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
24 februarie 2013 14:02

Alte articole

Vezi mai mult