Maturat 12 ani în butoaie de stejar! Spirtul medicinal de lux “Château Mona”, lansat la Vaslui

Consumatorii “high-end” din estul ţării îşi pot răsfăţa în sfârşit papilele gustative cu un produs rafinat, adresat adevăraţilor cunoscători, anunţă un producător local de dezinfectanţi. Acesta intenţionează să cucerească piaţa locală a băuturilor de lux cu spirtul “Château Mona”, a cărui lansare a avut loc săptămâna aceasta la sediul unei farmacii din oraş.

“Château Mona e un cupaj foarte distins de alcooluri medicinale nobile, maturat timp de 12 ani în butoaie de stejar, după o reţetă străveche”, se laudă proprietarul distileriei. “E mai scump decât spirtul obişnuit, n-o să se găsească la orice farmacie de cartier, dar buchetul său generos, amintind de papaya sau fructul-pasiunii, îi va încânta cu siguranţă pe domni, dar şi pe soţiile sau copiii lor. Sfatul meu personal: nu îl filtraţi prin pâine obişnuită, ci printr-o ciabatta caldă, cu măsline şi oregano.”

În cursul ceremoniei de lansare a “Reginei spirturilor”, după cum a fost supranumită extravaganta licoare, fabricantul vasluian a dat dovadă de umor, declarând că, “deşi ustură puţin, Château Mona poate fi folosit cu succes şi pentru răni, zgaibe şi julituri“.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

Scris de Vasile
24 februarie 2013 14:02

Alte articole

Vezi mai mult