McDonald’s a fost cumpărat de Google! Va vinde sandvişuri numai prin RSS

Celebra companie de fast food a fost preluată de către colosul Google din considerente pur umanitare. McDonald’s va înlocui casierii cu calculatoare, într-o încercare disperată de a-şi proteja angajaţii de mâncarea pe care o vând.

Mike Stanford, directorul executiv al companiei Google a explicat decizia: „Niciun angajat McDonald’s n-ar vrea să intre în contact direct cu mâncarea, dar nu are încotro. Trebuie să ne gândim că oamenii ăştia sunt nevoiţi să stea acolo opt ore pe zi, exact lângă mâncare. Oamenii obişnuiţi intră doar o dată pe lună într-un restaurant McDonald’s, stau o oră şi pleacă. Angajatul însă este tot timpul expus mâncării, iar la sfârşitul zilei se spală pe mâini atât de frenetic că-şi face răni până la coate. E ca la Fukushima, în varianta cu maioneză.

Cu tehnologia de la Google, McDonald’s va face doar livrări on-line, prin email şi prin SMS. Planurile de viitor sunt foarte ambiţioase, ne spune Mike Stanford. „După ce vom digitaliza procesul de servire a comenzilor vom automatiza şi consumatorii. Clienţii vor fi înlocuiţi cu maşini de mâncat, capabile să mănânce orice mizerii produce McDonald’s. Noul slogan McDonald’s este „Past food tense, Past food continuous.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
17 mai 2011 17:27

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult