McDonald’s linişteşte clienţii: Micii noştri nu vor conţine carne, sunt ideali pentru post

După ce pe internet a apărut un videoclip în care este promovat noul meniu McMici, milioane de români care nu recunosc că mănâncă de „la Mec” s-au revoltat pe reţele de socializare cerând lămuriri şi reduceri la meniurile McDoubles. Compania a raspuns imediat printr-un comunicat de presă în care a explicat că McMicii lor pot fi mâncaţi şi în această perioadă.

„Sunt făcuţi din ingrediente naturale, ca toate produsele noastre, nu este nici măcar o umbră de carne în ei. Muştarul folosit mai poate fi găsit în comerţ la magazinele de bricolaj, ca silicon pentru etanşări iar pasta de mici la secţiunile de chit pentru geamuri”, se arată în comunicatul companiei.

Totodată McDonald’s insistă că filmuleţul apărut pe internet nu este o farsă. „Am ales special un om lipsit de umor ca personaj principal, actorul Mihai Bobonete, să nu creadă cineva că este vorba de vreo glumă”, au declarat reprezentanţii McDonald’s.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
25 aprilie 2013 18:04

Alte articole

Vezi mai mult