Buzoienii au râs degeaba de focșănenii care au stat cu orele la coadă la noul McDonalds. Corporația a anunțat că întrucât 80% din clienţi erau din Vrancea, pe la McDonalds Buzău e pustiu, aşa că unitatea a devenit nerentabilă şi va fi închisă în cursul acestei săptămâni.mcdo_buzau.jpg

”McDonalds a riscat să deschidă atât de multe unităţi în Moldova şi iată că a pierdul pariul cu economia. Sărăcia Moldovei ne rezervă încă multe surprize”, susține îndrăgitul Moise Guran.

Vineri buzoienii pot consuma în sistem ”all you can eat” toate resturile de pe stoc şi pot întinde pe chifle uleiul rămas în friteuze. Au mai rămas și două jucării de la Happy Meal, așa că toţi copiii din oraş sunt invitaţi să se bată pe ele, transmite McDonalds.

”Acum e rândul moldovenilor din Buzău să vină în Focşani dacă vor un burger. Au fost aroganți, de-aia le-au închis McDonaldsul ”, spun focșănenii. McDonalds precizează însă că au un număr fix de restaurante pe Moldova, așa că era firesc să închidă unul dacă au deschis altul: ”Buzău will take one for the team”, a comentat Ronald McDonald.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 14.11.2018 09:33 Social

National Cinematografic