McDonalds din Buzău se închide, pentru că s-a deschis cel din Focşani

Buzoienii au râs degeaba de focșănenii care au stat cu orele la coadă la noul McDonalds. Corporația a anunțat că întrucât 80% din clienţi erau din Vrancea, pe la McDonalds Buzău e pustiu, aşa că unitatea a devenit nerentabilă şi va fi închisă în cursul acestei săptămâni.

”McDonalds a riscat să deschidă atât de multe unităţi în Moldova şi iată că a pierdul pariul cu economia. Sărăcia Moldovei ne rezervă încă multe surprize”, susține îndrăgitul Moise Guran.

Vineri buzoienii pot consuma în sistem ”all you can eat” toate resturile de pe stoc şi pot întinde pe chifle uleiul rămas în friteuze. Au mai rămas și două jucării de la Happy Meal, așa că toţi copiii din oraş sunt invitaţi să se bată pe ele, transmite McDonalds.

”Acum e rândul moldovenilor din Buzău să vină în Focşani dacă vor un burger. Au fost aroganți, de-aia le-au închis McDonaldsul ”, spun focșănenii. McDonalds precizează însă că au un număr fix de restaurante pe Moldova, așa că era firesc să închidă unul dacă au deschis altul: ”Buzău will take one for the team”, a comentat Ronald McDonald.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
14 noiembrie 2018 07:33
Citește mai mult despre: Buzau focsani McDonalds moise guran Moldova saracie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult