McDonald’s, nevoit să vândă cartofii piure după ce românii au luat tot uleiul

Crocănţeala şi gustul bogat al cartofilor prăjiţi de la Mec ar putea rămâne o amintire îndepărtată! McDonald’s România a anunţat că va comercializa de acum încolo doar cartofi piure, după ce panica de zilele trecute a lăsat en-grosurile fără ulei.

„Vestea bună e că nu s-a creat încă nicio panică în legătură cu sarea, astfel încât McPiureul va fi la fel de sărat ca McCartofiiPrăjiţi pe care i-am iubit cu toţii atât de mult”, a declarat McDecebal McPopescu, prăjitor-şef la un restaurant McDonald’s din cartierul Rahova.

Mii de bebeluşi, copii, adolescenţi, oameni în toată firea şi pensionari au plâns la auzul veştii, iar pe internet a apărut deja o campanie pentru donarea de ulei către McDonald’s pentru a se putea relua producţia de cartofi prăjiţi. „Din păcate, românii se lasă greu convinşi să se despartă de uleiul pentru care s-au bătut în supermarket, astfel încât mă îndoiesc că avem vreo şansă să readucem prăjeala pe meniul de la Mec”, a oftat Marcel, unul dintre puţinii donatori de ulei.

În semn de protest, un bărbat din Brăila s-a legat de friteuză.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
17 martie 2022 11:51
Citește mai mult despre: McDonalds piure ulei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult