Medicii, îngroziţi de ceea ce au găsit în plicul unui pacient: doar 5 euro

Pacientul unui spital bucureştean i-a şocat pe medici, cu puţin timp înainte să intre în operaţie. Deşi nimic nu anunţa asta, în momentul în care chirurgul s-a uitat în plicul primit de la pacient a rămas efectiv îngrozit: înăuntru erau doar 5 euro. În scurt timp, aproape toţi medicii spitalului s-au adunat în jurul pacientului, uitându-se înmărmuriţi la el.

„În peste 20 de ani de practică medicală, niciodată nu am întâlnit aşa ceva. Credeam că nu văd bine, sincer vă spun. Un caz atât de dramatic te pune pe gânduri. Vă daţi seama, am anulat imediat operaţia, pentru că ar fi însemnat să-i punem pacientului viaţa în pericol dacă l-am fi operat pentru o sumă atât de mică”, a declarat, încă uluit, medicul care trebuia să efectueze intervenţia medicală.

Şi pentru că în nici un spital din România nu există medici capabili să efectueze o operaţie pentru doar 5 euro, pacientul va fi, cel mai probabil, transferat în străinătate. „Astfel de operaţii pot avea loc doar în Germania, Austria sau Franţa. În astfel de ţări medicii sunt obişnuiţi să opereze fără plic, nu însă şi în România”, a explicat directorul spitalului bucureştean.

Scris de Calin
16 ianuarie 2014 10:01

Alte articole

Vezi mai mult