Medicii rezidenţi, încântaţi de bursa primită de la Guvern: Acum ne permitem să plecăm din ţară!

Promisă încă de acum 2 luni de zile, mult râvnita bursă de 150 de euro a ajuns în sfârşit la medicii rezidenţi! Aceştia se bucură nespus că Guvernul a luat în sfârşit atitudine în favoarea lor, explicând că altfel riscau să rateze ofertele speciale pentru bilete low-cost către Germania şi Anglia.

“Îi mulţumesc din suflet statului român că s-a gândit la mine! Cu 150 euro în buzunar, îmi permit în sfârşit un bilet de avion, numai dus, să pot să-mi iau naibii tălpăşiţa din ţara asta care-şi bate joc de noi”, a declarat un reprezentant al tinerilor doctori în scrisoarea prin care le-a mulţumit guvernanţilor.

“Dacă mai întârziau o săptămână bursele, expirau toate reducerile la Wizzair şi mulţi dintre colegii mei mai amărâţi riscau să rămână în ţară”, a accentuat medicul rezident.

În replică, premierul Victor Ponta a anunţat că va continua să le furnizeze bursa de 150 de euro tinerilor medici, până când şi ultimul dintre ei părăseşte în siguranţă România, fiind purtate tratative în acest sens şi cu managerii companiilor aeriene. “De asemenea, vă asigur că nu voi mări niciodată această bursă, ca să nu fiţi tentaţi să faceţi gestul prostesc de a rămâne aici!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
8 martie 2014 12:03

Alte articole

Vezi mai mult