Deşi poştaşii au început să livreze noile carduri de sănătate, medicii din întreaga ţară spun că Ministerul Sănătăţii a dat iar dovadă de incompetenţă: pacienţii nu pot da şpagă cu noile carduri.carduri_sanatate_spaga.jpg

“Am cumpărat şi cititorul de carduri, primul pacient a băgat cardul, a introdus PIN-ul şi mi s-a afişat ce boli avea, la ce e alergic, de care parohie aparţine şi aşa mai departe. Informaţii pe care le aveam deja. Spre stupefacţia mea, pe card nu erau bani!”, spune Robert Acrişor, medic din Bucureşti. Acesta a fost nevoit să-l trimită pe pacient acasă. “Cum să-l tratez, dacă nu-mi dă şpagă? Asta e bătaie de joc”, a mai spus Robert Acrişor.

Medicii sperau ca obiceiul plicului să dispară din spitale şi pacienţii să dea şpaga cu noile carduri. "Credeam că intrăm şi noi în era informaţiei, dar văd că ministerul nu vrea să facem niciun fel de progrese", a mai spus medicul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 29.09.2014 17:16 Social

National Cinematografic