Un medic de la spitalul militar din București a amenințat recent într-o intervenție pe Facebook, că are o seringă de un metru și o să ne vaccineze pe toți. Dr. Căpitan Burcea este un medic vechi și respectat în comunitate, chiar dacă metodele sale nu sunt chiar ortodxe.

doctorul-burcea.jpg

„La locul ăsta îi zice șerpărie, din cauza șerpilor, dracu știe cum pot să trăiască aici. Probabil se hrănesc cu șobolanii din spital. Să facem cunoștință, eu sunt căpitanul Burcea și am o seringă de un metru și o să vă vaccinez pe toți cu ea”, a declarat doctorul Burcea.

Întrucât nu a oferit explicații cu privire la ce vaccin va folosi sau de ce folosește o seringă de un metru, speculațiile pe internet nu au întârziat să apară. Cel mai probabil doctorul folosește această seringă lungă pentru a respecta deciziile din ordonanța militară. Asta înseamnă și că va vaccina maxim trei oameni de-odată.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Monday, 23.03.2020 15:06 Social

National Cinematografic