Dacă până acum trebuia să muncești din greu pentru a obține cele mai bune citate din Paler, citind zeci de cărți sau răsfoind sute de pagini de internet, lucrurile s-ar putea să se schimbe. Un tânăr întreprinzător vinde pe internet o carte de Octavian Paler cu citatele importante subliniate cu roșu.

carte-octavian-paler.jpg

„Nu mai se scot banii de altă-dată din lucrări de licență, că-i plin de căzuți la Bac în țara asta. Dar oameni care au sete de cultură sunt destui, iar eu le ofer acest serviciu, prin care vor putea părea și profunzi și culți, cu doar câteva sute de lei”, a declarat Decebal Popescu, autorul sublinierilor.

Dar cartea mai oferă și alte surpriză. Pe unele din pagini există și adnotări făcute cu pixul, pentru ca cititorul să poată înțeleagă mai bine ce a vrut să spună Paler și să poată să pună citatul pe Facebook cu un mic comentariu, cum ar fi „profund”, „rezonez sufletește” sau „nimeni nu a mai cutezat să iubească atât de sincer esența acestui neam”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Monday, 22.09.2014 16:50 Social

National Cinematografic