Mega Image continuă campania de înarmare a populației. După promoţia la cuţite urmează cea cu Kalaşnikovuri

Vicepreședintele Mega Image Pierre de Cebal a apreciat în această dimineață, în cadrul reuniunii tuturor acționarilor, că prima fază a campaniei de înarmare a populației României a fost finalizată cu succes. „Peste 50% din populația țării are acces la baionete și cuțite extrem de ascuțite, precum și satâre, plus câteva sute de cartonașe care nu au fost încasate încă”.

Acesta apreciază că faza a doua a campaniei, plănuită pentru luna martie, se va desfășura fără impedimente. „Vor fi o serie de cartonașe simpatice și abțibilde, dacă faceți cumpărături de peste 20 de lei, ce pot fi adunate. Când aduceți 20 de ani abțibilduri puteți cumpăra una din cele 5 piese esențiale ale unui automat Kalașnikov modificat”, a anunțat vicele MegaImage.

Președitintele companiei, Wilhem DelHaize, susține că dacă se va păstra acest ritm al promoțiilor, în patru ani de zile toată populația va fi înarmată și gata de luptă. „Atunci va veni momentul nostru, să stăm uniți bravi și puternici împotriva Antihristului, o singură armată, o singură voce, un singur destin”.

Scris de Eftimie
15 decembrie 2016 13:12

Alte articole

Vezi mai mult