Mega Image face orice să nu dea cei 5 lei! Dacă eşti al patrulea la rând, împuşcă unul din faţa ta

Tot mai mulţi clienţi Mega Image se plâng că aşa-zisa campanie „Dacă eşti al patrulea la rând îţi dăm 5 lei” e de fapt o minciună, şi că de fapt dacă eşti al patrulea la rând casierul pur şi simplu împuşcă unul din clienţii aflaţi la coadă în faţa ta.

„Eram al patrulea, le-am zis să-mi dea cei 5 lei şi casierul a scos o armă de sub casa de marcat şi l-a executat pe al doilea la rând, apoi a sunat să vină cineva de la curăţenie. Mie mi-a spus să mă liniştesc, că sunt doar al treilea la rând şi m-a întrebat dacă vreau pungă şi dacă ştiu de campania cu puncte Lego”, spune Decebal Popescu, client Mega Image.

Conducerea Mega Image spune că aceste proceduri sunt în conformitate cu regulamentele interne, iar clienţii ar trebui să citească mai atent textul scris mărunt în josul afişelor cu campania. Întrebaţi de câte ori au fost în situaţia de a da cei 5 lei unui client, reprezentantul Mega Image a spus că din fericire nu a fost cazul până acum.

„Un client are mai multe şanse să câştige la 6 din 49 decât să ia cei 5 lei de la noi, mulţumită profesionalismului casierilor noştri”, se arată în comunicatul Mega Image.

Scris de Ionut
20 iulie 2014 08:07
Citește mai mult despre: campanie client Mega Image

Alte articole

Vezi mai mult